Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο των eSports! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο των eSports! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Η ομάδα μας μπαίνει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο των eSports με τη συμμετοχή της στο VGL eSports για το πρωτάθλημα Pro Clubs 11 vs 11 του FIFA στην κονσόλα PS4.

Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει άμεσα στην τρίτη και τελευταία περίοδο του τρέχοντος πρωταθλήματος αφού μετονομάσει την ομάδα SAINTS που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση. Στο τρέχων πρωτάθλημα αγωνίζονται ομάδες κυρίως από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει επίσης και στο κύπελλο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει trials (δοκιμές παικτών) καθώς και Preseason Tournament για FIFA 20.

Οι αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα VGL eSports θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα VGL eSports από την επίσημη ιστοσελίδα vglesports.com και να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση με Έλληνες σχολιαστές τους αγώνες κυπέλλου κάθε Πέμπτη 23:00 στην εκπομπή Road to Legends του VGL, ΕΔΩ«.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE