ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

Άμεση ήταν η κινητοποιήση των αρχών το βράδυ της Τρίτης (11/6) στην Λεμεσό, μετά από ειδοποίηση για φωτιά σε Λύκειο της επαρχίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία παρευρέθηκαν στο λύκειο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό μετά από ειδοποίηση που έλαβαν για πρόκληση πυρκαγιάς εντός του χώρου, το βράδυ της Τρίτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου στον ισόγειο χώρο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.49.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση και εξοπλισμός ενώ από τον καπνό ζημιά έπαθε η βαφή ολόκληρης της αίθουσας. Στον χώρο του σχολείου υπήρχαν πυρκαγιές σε ακόμα δύο μεγάλα σκυβαλοδοχεία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

LIVE Video από την πλατεία του Αγίου Πέτρου - Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE