Ας το πάρουν απόφαση για Κατελάρη – Ο τζάμπας ΠΕΘΑΝΕ

Ας το πάρουν απόφαση για Κατελάρη – Ο τζάμπας ΠΕΘΑΝΕ

Επιμένουν στην Ελλάδα να διατηρούν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κατελάρη, όμως θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο η Ομόνοια να αφήσει ελεύθερο το νεαρό διεθνή άσο, ή να τον παραχωρήσει… τζάμπα (δηλαδή με ανταλλάγματα)!

Για να έχει πιθανότητες ο ΠΑΟ να τον πάρει… τζάμπα, δίνοντας μόνο λεφτά στον παίκτη, θα πρέπει να περιμένει να λήξει το συμβόλαιο του, νοουμένου πάντα ότι ο Κατελάρης δεν θα ανανεώσει με τους «πράσινους» της Λευκωσίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE