Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον αντιεισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο κι αυτό που προέκυψε από την συνάντησή τους είναι ότι σε περίπου 15 ημέρες θα κατατεθεί στην Βουλή.

Μάλιστα είναι πιθανό αυτό να συμβεί και εντός της προσεχούς εβδομάδας, καθώς οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι άμεσες.

Όπως λοιπόν έχει αποφασισθεί και συμφώνησαν οι Κοντονής, Σιμιτζόγλου και Λαΐνης το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα είναι σαφώς πιο αυστηρό από το τωρινό στην προσπάθεια για να την πάταξη της βίας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE