ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Καταζητείται 43χρονη - Έκλεψε τσαντάκι από ταξιδιωτικό πράκτορα

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Καταζητείται 43χρονη - Έκλεψε τσαντάκι από ταξιδιωτικό πράκτορα

Υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ταξιδιωτικός πράκτορας από την Αίγυπτο που συνοδεύει στην Κύπρο ομάδα συμπατριωτών του κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου είχε μεταβεί, τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Η ομάδα των 30 Αιγυπτίων μαζί με τον παραπονούμενο μετά την άφιξη τους στον Αερολιμένα Πάφου κατέλυσαν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Λεμεσό.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις για την κλοπή ηγέρθησαν υποψίες εναντίον 43χρονης από την Αίγυπτο που βρισκόταν στο γκρούπ.

Εναντίον της 43χρονης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE