Θέλει 55 εκατομμύρια για τους Πράετ και Άντερσεν!

Θέλει 55 εκατομμύρια για τους Πράετ και Άντερσεν!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκονται οι Ντένις Πράετ και Χοακίμ Άντερσεν της Σαμπντόρια.

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται τόσο για τον μέσο Ντένις Πράετ και τον Δανό κεντρικό αμυντικό της Σαμπντόρια, Γιόακιμ Άντερσεν, ώστε να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Gazzetta dello Sport», η Ιταλική ομάδα τόνισε στην ομάδα του Ουνάι Έμερι πως για να τους αφήσει να φύγει εάν οι «κανονιέρηδες», εκταμιεύσουν 55 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο παικτές.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE