Ο Υπ. Υγείας θα καταθέσει στο Υπουργικό την απόφαση του ΔΣ ΟΚΥπΥ για το νέο αν. Δ/ντη

Ο Υπ. Υγείας θα καταθέσει στο Υπουργικό την απόφαση του ΔΣ ΟΚΥπΥ για το νέο αν. Δ/ντη

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για την θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του οργανισμού, την οποία και θα καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Το ΔΣ του ΟΚΥπΥ συνήλθε τη Δευτέρα (10/06) σε σύσκεψη για να μελετήσει το θέμα που προέκυψε με την κενή θέση του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού, ύστερα από την παύση του Νικόλαου Πολύζου, και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις για την πλήρωση της θέσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ φαίνεται να έχει αποφασίσει όπως στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας να είναι ο Γενικός Διευθυντής της περιφερειακής Διεύθυνσης Λευκωσίας, Κυριάκος Γεωργίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αναμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ για να την καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη (11/06).

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ Αλέκος Σταμάτης, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού υπόκειται στην έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου και γι΄ αυτό δεν έχουν τίποτα προς ανακοίνωση.

Ερωτηθείς να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι στη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αποφασίστηκε το όνομα του Κυριάκου Γεωργίου, ο κ. Σταμάτης είπε ότι πρέπει να εγκριθεί πρώτα από το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά να προβούν σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.


Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σταμάτη είπε ότι η απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού ήταν ομόφωνη . «Πρέπει να στείλουμε την απόφαση μας στον Υπουργό Υγείας και να την καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE