Αξιώσεις ΕΛΑΜ: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η καταγγελία

Αξιώσεις ΕΛΑΜ: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η καταγγελία

«Η πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για να δοθεί δικαίωμα στους πιστωτές και τους καταθέτες της πρώην Λαϊκής Τράπεζας να αποκτήσουν τον έλεγχο της Λαϊκής Τράπεζας, μας θυμίζει τον βιολιστή του Τιτανικού όταν το πλοίο βυθιζόταν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.

Το ΕΛΑΜ θεωρεί ότι εκείνο που δημιουργεί ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση είναι το χρονικό της εισήγησης Παπαδόπουλου, που έγινε κάποιες μέρες πριν από την ψηφοφορία για τον νόμο αφερεγγυότητας και ο οποίος ουδόλως προστατεύει την πρώτη κατοικία και τις περιουσίες μικροεπιχειρηματιών που είναι τα πρώτα θύματα της ασυδοσίας των πολιτικών και των τραπεζιτών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητά την καταγγελία του μνημονίου, την άρνηση πληρωμής του επαχθούς χρέους και τη δήμευση των περιουσιών όλων των μεγάλων οφειλετών, πάραυτα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE