Αξιώσεις ΕΛΑΜ: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η καταγγελία

Αξιώσεις ΕΛΑΜ: Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η καταγγελία

«Η πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για να δοθεί δικαίωμα στους πιστωτές και τους καταθέτες της πρώην Λαϊκής Τράπεζας να αποκτήσουν τον έλεγχο της Λαϊκής Τράπεζας, μας θυμίζει τον βιολιστή του Τιτανικού όταν το πλοίο βυθιζόταν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.

Το ΕΛΑΜ θεωρεί ότι εκείνο που δημιουργεί ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση είναι το χρονικό της εισήγησης Παπαδόπουλου, που έγινε κάποιες μέρες πριν από την ψηφοφορία για τον νόμο αφερεγγυότητας και ο οποίος ουδόλως προστατεύει την πρώτη κατοικία και τις περιουσίες μικροεπιχειρηματιών που είναι τα πρώτα θύματα της ασυδοσίας των πολιτικών και των τραπεζιτών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητά την καταγγελία του μνημονίου, την άρνηση πληρωμής του επαχθούς χρέους και τη δήμευση των περιουσιών όλων των μεγάλων οφειλετών, πάραυτα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE