ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε… σκούπα πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ!

Mε… σκούπα πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την φετινή σεζόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε εύκολα της Χίμκι (80-62) έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Euroleague, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβαλε το κερασάκι στην… τούρτα. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατέκτησε την VTB League για μία ακόμα σεζόν, επεκτείνοντας την κυριαρχία της στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στην Χίμκι η ομάδα του Ιτούδη δεν συνάντησε δυσκολία σε κανένα σημείο του αγώνα. Πήρε τα ηνία από νωρίς (28-43 στο ημίχρονο) και σε κανένα σημείο δεν κοίταξε πίσω, εκμεταλλευόμενη πλήρως τις απουσίες της Χίμκι (Σβεντ, Τίμα). Το σκηνικό έμεινε ίδιο και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα της Μόσχας να φτάνει άνετα στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κόρι Χίγκινς με 23 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, έχοντας βοήθειες από τους Οθέλο Χάντερ (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Νικίτα Κουρμπάνοφ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ), οι οποίοι πλαισίωσαν τον Αμερικανό άσο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top