Τέλος εποχής: Σταματάει ο Τόνι Πάρκερ!

Τέλος εποχής: Σταματάει ο Τόνι Πάρκερ!

Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες στα χρονικά του αθλήματος, ο Τόνι Πάρκερ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έπειτα από 18 σεζόν στο NBA.

Ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους που έπαιξαν ποτέ μπάσκετ, ο Τόνι Πάρκερ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο μέλλων Hall Of Famer του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ, μέσω συνέντευξής του στο «The Undefeated», ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να είναι πια ο Τόνι Πάρκερ και από τη στιγμή που δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλει να παίξει πια μπάσκετ.

«Πολλά διαφορετικά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, σκέφτηκα ότι αν δεν μπορώ να είμαι ο Τόνι Πάρκερ πια και δεν μπορώ να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω πια να παίξω μπάσκετ».

Ο Γάλλος θρύλος έπαιξε 1.254 παιχνίδια και ήταν 6 φορές All-Star. Ολοκλήρωσε την καριέρα του με 15,5 πόντους, 5,6 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ και σε ηλικία 37 ετών.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE