ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επέστρεψε στο σπίτι της η 15χρονη -Αγνοείτο για τέσσερις ημέρες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επέστρεψε στο σπίτι της η 15χρονη -Αγνοείτο για τέσσερις ημέρες

Όλα καλά με την 15χρονη από τη Λευκωσία που αναζητείτο από την οικογένειά της και για την οποία είχε εκδοθεί αστυνομική ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζεται μέσω δελτίου Τύπου της Αστυνομίας, η 15χρονη, η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 5 Ιουνίου, 2019, επέστρεψε στο χώρο διαμονής της γύρω στις 9.20 το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουνίου, 2019.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η έφηβη είναι καλά στην υγεία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE