Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο προπονητών

Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο προπονητών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Προπονητών (Instructor Course), το πρώτο σεμινάριο από τη σχολή προπονητών από τους Γιάννη Παπάζογλου, Φαίδωνα Μακρή και Κώστα Γρηγορίου.  Το σεμινάριο διήρκησε 40 ώρες, και γινόταν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00, από τις 06.05.-06.06.2019.    Συνολικά το σεμινάριο παρακολούθησαν εννέα άτομα.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι πραγματοποιήθηκε και το safety boat and VHF course στις 25 Μαΐου από τους Γιάννη Παπάζογλου και Σωκράτη Ιορδάνου και το οποίο διήρκεσε άλλες 8 ώρες. Το σεμινάριο παρακολούθησαν οκτώ άτομα.

Όσοι έλαβαν μέρος πήραν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης σε μία σεμνή τελετή, που έγινε στις 6 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE