ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 7 χιλ. πτήσεων για το Ραμαζάνι

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 7 χιλ. πτήσεων για το Ραμαζάνι

Οι πτήσεις από και προς το παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου κατά την περίοδο των διακοπών του Ραμαζανιού (31 Μαΐου – 9 Ιουνίου) ανήλθαν στις 865, σύμφωνα την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως αναφέρεται, κατά την περίοδο των διακοπών εξυπηρετήθηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο πέραν των εφτά χιλιάδων πτήσεων, αφού το παράνομο αεροδρόμιο χρησιμοποιείται από τουρκικές εταιρείες και ως ενδιάμεσος σταθμός.

Η εφημερίδα δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία της «υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας» του ψευδοκράτους για την περίοδο των διακοπών σύμφωνα με τα οποία: 31 Μαΐου 88 πτήσεις – 620 πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό (πτήσεις transit), 1 Ιουνίου 94 πτήσεις- 652 πτήσεις transit, 2 Ιουνίου 93 πτήσεις – 760 πτήσεις transit, 3 Ιουνίου 80 και 739 transit, 4 Ιουνίου 76 πτήσεις και 757 πτήσεις transit, 5 Ιουνίου 84 πτήσεις και 813 transit, 6 Ιουνίου 76 και 810 transit, 7 Ιουνίου 92 πτήσεις και 749 transit, 8 Ιουνίου 86 πτήσεις από και προς το παράνομο αεροδρόμιο και 734 transit, 9 Ιουνίου 96 πτήσεις και 830 transit.”

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE