Η HALIMA ADEN ΚΑΙ Η KAROLINA KURKOVA ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣTΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ CFDA 2019

Η HALIMA ADEN ΚΑΙ Η KAROLINA KURKOVA ΦΟΡΕΣΑΝ TOMMY HILFIGER ΣTΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ CFDA 2019

ΠΟΙΟΣ:
Η Halima Aden φόρεσε ένα tailored δερμάτινο φόρεμα πάνω από ένα μεταξωτό wrap φόρεμα και ψηλές μέχρι το γόνατο δερμάτινες μπότες από τη συλλογή TommyXZendaya, καθώς και ένα φουλάρι με prints από την συλλογή Hilfiger Collection.

Η Karolina Kurkova φόρεσε μία μεταλλική ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή TommyXZendaya.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. (tommy.com)

ΠΟΥ: Brooklyn Museum
200 Eastern Pkwy
Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 03: Halima Aden attends the CFDA Fashion Awards at the Brooklyn Museum of Art on June 03, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE