Αναπνέει Ρωσικό αέρα η Εθνική Κύπρου και παίρνει… γεύση από Nizhni Novgorod

Αναπνέει Ρωσικό αέρα η Εθνική Κύπρου και παίρνει… γεύση από Nizhni Novgorod

Στη Ρωσία βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Εθνική ομάδα της χώρας για την 4η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στην πόλη Nizhni Novgorod και ο αγώνας θα γίνει στο ομώνυμο Στάδιο Πρόκειτα για  Στάδιο χωρητικότητας 44.000 θεατών το οποίο φιλοξενήσε έξι αγώνες του Μουντιάλ που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στη Ρωσία. Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Ρωσίας θα αγωνιστεί σε αυτό το Στάδιο το οποίο, το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Στο Στάδιο αυτό θα προπονηθεί απόψε η Εθνική μας, στις 19:30 ενώ θα προηγηθεί στις 19:00 Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσουν ο προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν και ένας ποδοσφαιριστής.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE