ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές χωρίς νερό λόγω εργασιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περιοχές χωρίς νερό λόγω εργασιών

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι μεθαύριο, Τετάρτη 12 Ιουνίου, θα γίνει διακοπή νερού, από τις 7:00 μέχρι τις 13:00, στην περιοχή Ομονοίας και Αγίου Σπυρίδωνα, λόγω βελτιωτικών έργων.

Συγκεκριμένα, από τη διακοπή νερού θα επηρεαστούν τα υποστατικά που περικλείονται στις οδούς δυτικά της Λεωφόρου Ομονοίας, νοτίως της οδού Πάφου (από Ομονοίας μέχρι Μίλτωνος), ανατολικά της οδού Μίλτωνος (από Πάφου μέχρι λεωφ. Φραγκλίνου Ρούσβελτ) και βόρεια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ (από Μίλτωνος μέχρι Ομονοίας).

Στην ανακοίνωση του το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού αναφέρει πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία των Καταναλωτών .

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE