ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Με έξοδα του κράτους οι κηδείες της Livia και της 8χρονης Elena

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Με έξοδα του κράτους οι κηδείες της Livia και της 8χρονης Elena

Μαζί στην ζωή, μαζί και στον θάνατο οδηγούνται μάνα και κόρη, θύματα του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου κηδεύονται στο χωριό Αρεδιού, στις 17:00 το απόγευμα, δυο εκ των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea από τη Ρουμανία. 

Τα έξοδα της κηδείας αναλαμβάνει το κράτος.

Συγγενικά πρόσωπα των δύο θυμάτων, επικοινώνησαν με τον κοινοτάρχη του χωριού Αρεδιού και ζήτησαν να γίνει η ταφή εκεί, λόγω του ότι διαμένουν στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE