Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Πήρε… γεύση από Κύπρο ο νέος προπονητής της Ομόνοιας! – Ενημερώνεται από Λάρκου και… «πατάνε γκάζι»

Ήρθε στην Κύπρο και ετοιμάζεται να… σηκώσει μανίκια ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (09/06) στο νησί μας (τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο Λάρνακας) και πήρε μία… πρώτη γεύση από το θερμό κλίμα της πατρίδας μας, ενώ από αύριο αναμένεται να ξεναγηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», για να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας.

Επίσης, ο Μπεργκ θα ενημερωθεί για τα πάντα από τον Αθλητικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και πλέον, αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις στο κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να παρουσιαστεί και επισήμα από τη διοίκηση της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE