Τραγωδία σε οίκο ανοχής στην Ελλάδα - «Έσβησε» 60χρονος

Τραγωδία σε οίκο ανοχής στην Ελλάδα - «Έσβησε» 60χρονος

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη ενός 60χρονου σε έναν οίκο ανοχής στην Αλεξανδρούπολη.

Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) σε οίκο ανοχής της Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, στον χώρο βρισκόταν ένας 60χρονος, ο οποίος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ένιωσε μία έντονη δυσφοριά και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως κληθηκε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέβησαν στο σημείο όπου βρήκαν τον άτυχο άνδρα ημίγυμνο σε λιπόθυμη κατάσταση.

Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειές τους, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, ενώ η ακριβής αιτία αναμένεται να προσδιοριστεί από την νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.