Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Στα μάτια του Λίνους Χαλένιους φαίνεται πως βρήκε ο Ντομένικο Τέτι τη λύση που έψαχνε για την επιθετική γραμμή.
Ο Σουηδός επιθετικός είχε και… προηγούμενα με τον ΑΠΟΕΛ καθώς οι γαλαζοκίτρινοι «βολιδοσκόπησαν» τον 30χρονο, ωστόσο δεν έγινε ο… γάμος.
Αυτή τη φορά φαίνεται πως η μεταγραφή του θα γίνει στους πρωταθλητές. Ο Χαλένιους παίζει στην κορυφή της επίθεσης και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Σούντσβαλ με την οποία κατέγραψε 60 συμμετοχές και πέτυχε 30 γκολ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις