Επιστρέφει για να ηγηθεί ο Σανγκόι

Επιστρέφει για να ηγηθεί ο Σανγκόι

Μετά από αρκετό διάστημα (ελέω της τιμωρίας του από την Δικαστική), ο Γκαστόν Σανγκόι επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα είναι στη διάθεση του Ιοάν Αντόνε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το «αλάνι» ετοιμάζεται για δράση σε μια χρονική στιγμή που ο Απόλλωνας τον έχει ανάγκη. Η ομάδα χρειάζεται πέραν από την ποιότητα του και την ψυχολογία που μπορεί να δώσει στους συμπαίκτες του αλλά και την έμπνευση στο παιχνίδι του.

Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Βασιλείου και Αντράντε είναι εκτός ενώ ο Ρομπέρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Ούγκο Λόπες έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών:

«Aκόμα μία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και πρωταθλήτριες Κύπρου. Μπράβο κορίτσια. Στην κορυφή η ομάδα βόλεϊ. Οι επόμενοι είμαστε εμείς. Πάμε Απόλλων!!!».

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE