Νεκρή γυναίκα μετά από επίθεση σκύλου – Προστάτευε το κατοικίδιό της

Νεκρή γυναίκα μετά από επίθεση σκύλου – Προστάτευε το κατοικίδιό της

Η 55χρονη Sharon Jennings, έχασε τη ζωή της καθώς έπαιρνε βόλτα το σκυλάκι της στο Preston του Lancashire όταν το κατοικίδιό της ενεπλάκη σε καβγά με άλλο σκύλο.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 31/05, με την άτυχη γυναίκα να δέχεται δαγκώματα από τον άλλο σκύλο στο χέρι και τον λαιμό, τη στιγμή που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον σκύλο της.

Την Δευτέρα 03/06, ωστόσο, εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση στην οικία της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Royal Preston Hospital, όπου και απεβίωσε την Παρασκευή 07/06.

H τοπική Αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη του σκύπου που επιτέθηκε στην άτυχη Jennings. Ιδιοκτήτης που περιγράφεται ως γκριζομάλλης και φορούσε μια μπλε ζακέτα, ενώ κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να το αναφέρει στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε στη χώρα μας είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του έχει την απόλυτη πολιτική βούληση και την ετοιμότητα να το κάνει

BEST OF TOTHEMAONLINE