Μέρα προβληματισμού στον ΔΗΣΥ – Η «επόμενη» των εκλογών

Μέρα προβληματισμού στον ΔΗΣΥ – Η «επόμενη» των εκλογών

Διευρυμένη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος.

Πραγματοποιείται στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας 10/06 στο «αρχηγείο» του Δημοκρατικού Συναγερμού, διευρυμένη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος.

Η συνεδρία έρχεται μετά  το αποτέλεσμα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τον ΔΗΣΥ να εξετάζει τα «σημεία» που έχασε ή κέρδισε στις εκλογές.

Ενώ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μίλησε για ξεκάθαρη νίκη το βράδυ των εκλογών, πολλοί είναι εκείνοι – τόσο εντός όσο και εκτός Πινδάρου – που μιλούν για ξεκάθαρη αποτυχία του κόμματος στις εκλογές, ενώ απόψεις και θέσεις εντός του κόμματος, διίστανται.

Έτσι στη συνεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού, πέραν των λαθών που έγιναν στις εκλογές και όχι μόνο, αναμένεται να προβληματίσει και το ζήτημα των θέσεων της παράταξης.

Στη διευρυμένη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος συμμετέχουν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, η νεολαία, επαρχιακοί γραμματείς, αξιωματούχοι οργανώσεων, Σύμβουλοι του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργοί και πρώην Υπουργοί, μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεδρία θα είναι κλειστοί για τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ δεν είναι γνωστό εάν θα γίνουν δηλώσεις με το πέρας της ή θα εκδοθεί γραπτή ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE