ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε γνωστό αρτοποιείο – Ανθρωποκυνηγητό από πολίτη

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 09/06, άγνωστος άνδρας, εισήλθε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό και αφού άνοιξε το ταμείο, έκλεψε χρηματικό ποσό.

Υπάλληλος του αρτοποιείου προσπάθησε να τον ανακόψει, με αποτέλεσμα ο δράστης να την σπρώξει και να καταφέρει να διαφύγει.

Κατά την έξοδο του από το αρτοποιείο, έγινε αντιληπτός από πολίτη, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ανέκοψε, καταφέρνοντας να του αποσπάσει μέρος του χρηματικού ποσού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει.

Ο δράστης, ο οποίος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, περιγράφεται, ως ηλικίας 30 ετών περίπου, ύψους 1.75μ. περίπου, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά (κουρεμένα) και φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE