«Άναψε φωτιές» στον Νεκτάριο η Ευριπίδου με το κόκκινο μαγιό της – VIDEO

«Άναψε φωτιές» στον Νεκτάριο η Ευριπίδου με το κόκκινο μαγιό της – VIDEO

Ένα στόρι όλο φωτιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει στον Θεό.

Ο λόγος για τον σύζυγο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου ο οποίος εξυμνεί την ομορφιά της γυναίκας του με ένα στόρι στο Instagram.

Ο Νεκτάριος και η οικογένειά του μετέβησαν για ολιγοήμερες διακοπές στον Πρωταρά όπου απολαμβάνει τον ήλιο του καλοκαιριού, ενώ η οικογένειά του κολυμπούσε στην πισίνα του χώρου, με τον ποδοσφαιριστή να βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του την ώρα που εξέρχεται της πισίνας σε ένα στόρι, όλο φωτιά!

Δείτε το βίντεο:

www.youtube.com/watch?v=81eFvzUsoLs

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE