Ομόνοια 1948: «Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα…» (συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Ομόνοια 1948: «Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα…» (συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια 1948: 

«Κάποιες μέρες δεν φέρνουν τα καλύτερα μαντάτα… Με λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο ενός αγνού και ανιδιοτελή “στρατιώτη” της ιδέας του Α.Σ.Ο.Λ του κ. Ανδρέα Κυπέρα.

Σε εποχές που τα πάντα βασίζονταν στην ατομική προσπάθεια ανθρώπων προσέφερε από το δικό του μετερίζι τα μέγιστα. Κλασική εικόνα για όλους μας να προσπαθεί εναγωνίως να μη χαθούν μπάλες από ανοικτά φιλικά ή προπονήσεις της ομάδας τις οποίες μαζεύαμε παιδιά, πάντοτε με περισσή ευγένεια και γνώμονα το καλό του Σωματείου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και καλό κουράγιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE