Θλίψη στην Ομόνοια – «Η αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ θα σε θυμάται και θα σε τιμά για πάντα!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θλίψη στην Ομόνοια – «Η αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ θα σε θυμάται και θα σε τιμά για πάντα!» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια για τον θάνατο του φροντιστή της ομάδας, Ανδρέα Κηπέρα.

«Έχασε σήμερα τη μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 78 ετών, ο ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Ιωάννου, γνωστός ως Κυπέρας. Πάλεψε γενναία και θαρραλέα, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του αρκετά αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Ανδρέας Ιωάννου Κυπέρας διετέλεσε φροντιστής της ομάδας μας για δύο δεκαετίες (1988 – 2008). Ένας γνήσιος και αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ένας ακούραστος στρατιώτης της Βασίλισσας, ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης και αυτοθυσίας για αυτή τη μεγάλη Ιδέα, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μεγάλε Ανδρέα Ιωάννου Κυπέρα, η οικογένειά σου θα είναι παντοτινά περήφανη για εσένα. Η αγαπημένη σου ΟΜΟΝΟΙΑ θα σε θυμάται και θα σε τιμά για πάντα!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:00. Συλλυπητήρια από τις 16:00.

Αιώνια του η μνήμη! #OMONOIA».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE