Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Ο Αυστριακός ήταν πραγματικά απολαυστικός, επιβεβαίωσε ότι στο χώμα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και θα προσπαθήσει να το αποδείξει και απέναντι στον «Ράφα».
Ο αγώνας είχε τρεις διακοπές λόγω βροχής και συνολικά κράτησε 4 ώρες. Σε αντίθεση με χτες που οι δύο αθλητές δεν μπορούσαν να παίξουν τένις εξαιτίας του έντονου αέρα, σήμερα προσέφεραν πλούσιο θέαμα και ίσως το καλύτερο ματς της χρονιάς.
Τζόκοβιτς και Τιμ τα έδωσαν όλα με τον 25χρονο Αυστριακό να χαμογελά στο τέλος. Κάπως έτσι μπήκε τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί που είχε χτίσει ο Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ήταν αήττητος επί 26 ματς σε Grand Slam έχοντας κατακτήσει πέρσι το Γουίμπλεντον και το US Open και φέτος το Australian Open.
Πηγή: www.sport24.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




