Η «κρίση» του Αντσελότι και ο Ζιντάν που περιμένει…

Η «κρίση» του Αντσελότι και ο Ζιντάν που περιμένει…

Η τελευταία ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σάλκε για το Champions League, έχει πυκνώσει τα σύννεφα γύρω από το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στο πάγκο της «Βασίλισσας».

Σημερινό δημοσίευμα της «telegraph» με τίτλο: «Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο επόμενος αν αποτύχει ο Αντσελότι», φανερώνει την ανησυχία του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και την έτοιμη λύση που έχει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι με τον Ζινεντίν Ζιντάν σε περίπτωση που ο Ιταλός αποτύχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή δεν διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αντσελότι, παρά το ότι έχει οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του Champions League την περσινή σεζόν, αντιμετωπίζει μια δύσκολη σχέση με τον Πέρεθ.

Η Ρεάλ έχασε την πρώτη θέση στην Primera Division μετά την ήττα από την Μπιλμπάο με 1-0 ενώ την Τρίτη ηττήθηκε εντός έδρας με 4-3 από την Σάλκε για το Champions League.

Ο Ζιντάν, υπήρξε σύμβουλος της Ρεάλ το 2010 και αργότερα αναβαθμίστηκε σε αθλητικός διευθυντής. Διορίστηκε ως βοηθός του Αντσελότι και δηλώθηκε ως προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ (Castilla) αλλά απομακρύνθηκε από την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, λόγω του ότι δεν είχε τα απαραίτητα διπλώματα.

Αυτή την στιγμή ο Ζιντάν είναι σε διαδικασία να εξασφαλίσει τα διπλώματα και είναι στον δρόμο να διαδεχθεί τον Αντσελότι, εφόσον ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν πετύχει τους στόχους της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE