ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικρίσεις στον ΠτΔ από τους Κατόχους Αξιογράφων - «Αντί να βαστά κανένα τασάκι να ρίξει, μας έριξε χολή και φαρμάκι»

Επικρίσεις στον ΠτΔ από τους Κατόχους Αξιογράφων - «Αντί να βαστά κανένα τασάκι να ρίξει, μας έριξε χολή και φαρμάκι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, "αντί τασάκι όπως λέγεται, μας έριξε χολή και φαρμάκι", ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Σε διάσκεψη Τύπου το μεσημέρι στη Λεμεσό, ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι με την πρόσφατη δήλωση του, αθέτησε τις υποσχέσεις του προς τους χιλιάδες των πολιτών που εξαπατήθηκαν από τις τράπεζες.

«Για έξι χρόνια άλλα μας έλεγε και επειδή θύμωσε αυτή την στιγμή αντί να βαστά κανένα τασάκι όπως λέγεται να ρίξει, μας έριξε χολή και φαρμάκι όλους με αυτά που είπε. Έριξε χολή και φαρμάκι σε 17 χιλιάδες κατόχους αξιογράφων και με τις οικογένειες τους 60 χιλιάδες, διότι 250 κάτοχοι αξιογράφων έκαναν μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους διότι δεν πήραν ούτε σεντ ακόμη», ανέφερε ενδεικτικά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι σφυρίζει αδιάφορα στα προβλήματα των Κατόχων. «Κάποιοι λιμοκτονούν, έχουν σοβαρότατα προβλήματα, έχουμε κατόχους που πεινούν, έχουμε οικογένειες που σταματούν τις σπουδές των παιδιών τους, έχουμε ηλικιωμένους που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν τα φάρμακα τους και μας προσπερνούν σφυρίζοντας αδιάφορα το κράτος και έρχεται χθες ο Πρόεδρος και λέει άλλα των άλλων από αυτά που μας υπόσχετω συνεχώς» είπε ο κ. Μαυροβουνιώτης.

Από πλευράς του ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου, Σταύρος Γιαλλουρίδης κατηγόρησε τον ΠτΔ @για παρέμβαση στη δικαστική εξουσία αφού το θέμα έχει πάρει ήδη το δρόμο της".

Στη διάσκεψη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι η ηγεσία του Συνδέσμου παρουσίασε αποσπάσματα από παλιότερες δηλώσεις του ΠτΔ , με τις οποίες δεσμευόταν, όπως είπαν, ότι οι κάτοχοι θα αποζημιωθούν. Ζήτησαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, διόρθωση της δήλωσης την οποία χαρακτήρισαν ως «μοιραίο λάθος».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top