ΑΓ. ΝΑΠΑ: Όπως τον... γέννησε η μάνα του κυκλοφορούσε μέρα – μεσημέρι! – VIDEO

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Όπως τον... γέννησε η μάνα του κυκλοφορούσε μέρα – μεσημέρι! – VIDEO

Πολίτης «τσάκωσε» άνδρα να κυκλοφορεί στην Αγία Νάπα, γυμνός!

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ομάδα του Facebook «I Love Cyprus ΡΕ», δείχνει έναν άντρα να περπατά γυμνός στους δρόμους της Αγίας Νάπας, σύμφωνα με την δημοσίευση.

Το οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στην σελίδα, δεν είναι γνωστό αν είναι πρόσφατο, ή αφορά περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν και επαναφέρθηκε. Ωστόσο, φαίνεται ότι τραβήχτηκε από πολίτη που επέβαινε σε όχημα και 'έπεσε' στην αντίληψή του ο άνδρας που κινείτο πεζός και χωρίς ρούχα στον δρόμο. 

Ο τύπος, προφανώς έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης, γι' αυτό προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι στην Αγία Νάπα, τέτοιου είδους περιστατικά σημειώνονται αρκετά συχνά θα λέγαμε, λόγω της έξαλλης ζωής που επιλέγουν να κάνουν συνήθως οι θαμώνες της περιοχής. 

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με το περιστατικό:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=yWqUu5mCUv4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE