ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν εξασφάλισε άδεια και έμπλεξε ο 47χρονος- Τον 'τσάκωσαν' με το κιβώτιο στα χέρια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν εξασφάλισε άδεια  και έμπλεξε ο 47χρονος- Τον 'τσάκωσαν' με το κιβώτιο στα χέρια

Στη σύλληψη 47χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 6/6 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

 

Ο 47χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών της Υπηρεσίας Μεταλλείων, στο χώρο εκδήλωσης, που διοργανώθηκε στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία για πιθανή ρίψη πυροτεχνημάτων, χωρίς σχετική άδεια.

Γύρω στις 10.25μ.μ., μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν στο χώρο της εκδήλωσης, τον 47χρονο να μεταφέρει ένα κιβώτιο, το οποίο περιείχε 25 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα. Αφού διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος δεν είχε σχετική άδεια κατοχής και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Ακολούθως, ο 47χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE