«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής το σωματείου Φρέναρος FC 2000.

Αναλυτικά:

«Αναβολή στην ψεσινή γενική συνέλευση, με την ομάδα μας να εκπέμπει SOS και να βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της από την ημέρα ίδρυσης της (2000). Το ενδιαφέρον δείχνει να είναι μηδαμινό και η αναστολή της ομάδας δείχνει να ειναι πιο κοντά από ποτέ. Έχει οριστεί νέα εκλογική-καταστατική συνέλευση στις 22/06 ώρα 19:30 στο Κοινοτικό Μέγαρο Φρέναρου που θα κρίνει και το μέλλον αυτής της ομάδας. Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας, που αγαπούν αυτή την ιδέα, όπως δεν την αφήσουν να αναστείλει την λειτουργία της και να γίνει μια νέα αρχή για το καλό όλων μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE