Πάει για τη «βόμβα» με Βερμάελεν!

Πάει για τη «βόμβα» με Βερμάελεν!

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο σέντερ-μπακ της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάελεν, στον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πει τα καλύτερα για τους Ερυθρόλευκους.

Στην Ελλάδα είναι πιθανό να κρύβεται το μέλλον του 33χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της AS. Ο 70 φορές διεθνής Βέλγος θα μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς – με τους οποίους έπαιξε σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σε τέσσερα χρόνια – και σύμφωνα με τα όσα γράφονται, τα λόγια του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μπορεί να σταθούν ικανά για να τον πείσουν να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Πηγή: Sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE