Πάει για τη «βόμβα» με Βερμάελεν!

Πάει για τη «βόμβα» με Βερμάελεν!

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο σέντερ-μπακ της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάελεν, στον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πει τα καλύτερα για τους Ερυθρόλευκους.

Στην Ελλάδα είναι πιθανό να κρύβεται το μέλλον του 33χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της AS. Ο 70 φορές διεθνής Βέλγος θα μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς – με τους οποίους έπαιξε σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σε τέσσερα χρόνια – και σύμφωνα με τα όσα γράφονται, τα λόγια του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μπορεί να σταθούν ικανά για να τον πείσουν να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Πηγή: Sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE