Xάνει τον τελικό ο Πέπε!

Xάνει τον τελικό ο Πέπε!

Σοβαρός τραυματισμός στην ωμοπλάτη για τον 36χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς κούπας την ερχόμενη Κυριακή.

Στο 59′ του ημιτελικού του Nations League κόντρα στην Ελβετία, ο Πέπε είχε άσχημη πτώση και αποχώρησε τραυματίας. Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, αλλά το ιατρικό επιτελείο εξήγησε ότι ο 36χρονος σέντερ μπακ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι σε Ολλανδία ή Αγγλία (έπαιζαν το βράδυ της Πέμπτης). Ο Πέπε έχει υποστεί κάταγμα στην ωμοπλάτη και κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε θα επανέλθει. Λογικά θα χάσει και την προετοιμασία της Πόρτο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE