Στο 59′ του ημιτελικού του Nations League κόντρα στην Ελβετία, ο Πέπε είχε άσχημη πτώση και αποχώρησε τραυματίας. Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, αλλά το ιατρικό επιτελείο εξήγησε ότι ο 36χρονος σέντερ μπακ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι σε Ολλανδία ή Αγγλία (έπαιζαν το βράδυ της Πέμπτης). Ο Πέπε έχει υποστεί κάταγμα στην ωμοπλάτη και κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε θα επανέλθει. Λογικά θα χάσει και την προετοιμασία της Πόρτο.
Xάνει τον τελικό ο Πέπε!

Σοβαρός τραυματισμός στην ωμοπλάτη για τον 36χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς κούπας την ερχόμενη Κυριακή.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Σοβαρός τραυματισμός στην ωμοπλάτη για τον 36χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς κούπας την ερχόμενη Κυριακή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα - Από μαχαιροφορία μέχρι παράνομη διαμονή στην ΚΔ - Μάστιγα η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε υπνοδωμάτιο στη Λευκωσία - Τρία άτομα στο νοσοκομείο - Από πού φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Μαρτίου - Η μνήμη του Αγίου που τιμά η Εκκλησία
Φόβοι για επικίνδυνα περιστατικά: Έκτακτα μέτρα στα σχολεία για το Πάσχα
Πάσχα σε ναρκοπέδιο: Η Αστυνομία «κηρύσσει» τον πόλεμο σε λαμπρατζιές και κροτίδες – Το «μάθημα» αίματος του 2025
Κι όμως: Αυτή η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους προσφέρει μια μεγάλη καινοτομία στους επιβάτες της - «Οι πελάτες μας θα το εκτιμήσουν»

