ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Παπαδόπουλος: Ο Πρόεδρος θα χειριστεί την αποκατάσταση του κύρους των θεσμών

Β. Παπαδόπουλος: Ο Πρόεδρος θα χειριστεί την αποκατάσταση του κύρους των θεσμών

Η Κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας και θεωρεί πως θα πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος τα όσα ακούγονται ή διαρρέουν, δηλώνει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι με την επάνοδό του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξετάσει περαιτέρω χειρισμούς για αποκατάσταση της αξιοπιστίας και του κύρους των θεσμών.

Σε δήλωσή του στη Λεμεσό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική για την πορεία της κυπριακής οικονομίας για οριστική έξοδο στις διεθνείς αγορές και για αποκατάσταση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας, η Κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας.

«Θα πρέπει πλέον όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουν τον κυπριακό λαό περιφρουρώντας τις θυσίες του», ανέφερε, σημειώνοντας ότι, τα όσα ακούγονται ή διαρρέουν ως φήμες θα πρέπει να τύχουν αμέσως διερεύνησης εις βάθος από τις ανεξάρτητες Αρχές της Δημοκρατίας, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να προστατευτούν οι θεσμοί.

Σύμφωνα με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο, καθίσταται πλέον εκ τω ων ουκ άνευ υποχρέωση όλων όσοι εκπροσωπούν θεσμούς που υπηρετούν σημαντικές πτυχές της οικονομίας μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατέληξε στη δήλωσή του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ευθύς μετά την επάνοδό του στην Κύπρο, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και άλλους, θα εξετάσει περαιτέρω χειρισμούς για αποκατάσταση της αξιοπιστίας και του κύρους των θεσμών.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top