Προσπάθησε να κακοποιήσει 24χρονη στο νοσοκομείο – Του έκοψε τη γλώσσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσπάθησε να κακοποιήσει 24χρονη στο νοσοκομείο – Του έκοψε τη γλώσσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απόπειρα βιασμού κατέληξε σε ακρωτηριασμό του δράστη, όταν το θύμα ξύπνησε.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε νοσοκομείο στη Νότιο Αφρική, όταν μια 24χρονη γιατρός κοιμόταν στον κοιτώνα του προσωπικού και ξύπνησε με τον 32χρονο δράστη πάνω της.

Ο 32χρονος την φιλούσε στο στόμα και είχε τη γλώσσα του μέσα σε αυτό. Τότε η 24χρονη πανικοβλημένη, του δάγκωσε τη γλώσσα και έκοψε ένα κομμάτι από αυτή.

Ο δράστης, που προσποιήθηκε πως ήταν ασθενής για να μπει στο νοσοκομείο, έφυγε από το σημείο τρέχοντας.

Άμεσα τα πλησιέστερα νοσοκομεία ειδοποιήθηκαν εάν μεταβεί κοντά τους ασθενής με κομμένη γλώσσα να ειδοποιήσουν την τοπική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο 32χρονος εμφανίστηκε σε νοσοκομείο, όπου μπήκε άμεσα στο χειρουργείο.

Όταν έφυγε από το «νυστέρι», συνελήφθη και βρίσκεται σε νοσηλεία, φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Όταν λάβει εξιτήριο αναμένεται να μεταβεί στο δικαστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE