ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΥΠΡΟΣ: Δεν ισχύει το «θανατηφόρο με 3 νεκρούς» - Πρόκειται για ιό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΥΠΡΟΣ: Δεν ισχύει το «θανατηφόρο με 3 νεκρούς» - Πρόκειται για ιό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μια ανάρτηση που κυκλοφόρησε από το μεσημέρι της Πέμπτης 6/6 σε διάφορα γκρουπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που δεν είναι απλά ένα hoax (ψεύτικη είδηση) αλλά κάποιους είδους ιος που διαδίδεται από χρήστη σε χρήστη στο Facebook συνέβη κάποιο δυστύχημα στη Λευκωσία με τρεις νεκρούς και 5 τραυματίες στη Λευκωσία καλώντας παράλληλα να πατήσετε σε κάποιο σύνδεσμο ώστε να αναγνωρίσετε τα θύματα.

Πολλοί είναι οι χρήστες που θορυβήθηκαν από την ανάρτηση που διαδόθηκε με γοργούς ρυθμούς ωστόσο αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ήδη στο Facebook έχουν γίνει διάφορες αναφορές για εντοπισμό του ιου.

Από έγκυρη αστυνομική πηγή επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για fake news και έχουν ήδη γίνει κινήσεις μέσω της αρμόδιας αρχής στο Facebook ώστε να προβούν στα απαραίτητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top