Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Μαθιάτη

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Μαθιάτη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 12:50 πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 11:50 της Πέμπτης 6/6 στην περιοχή Δήμμα της Παναγίας στον Μαθιάτη αφού έκαψε 5,2 εκτάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με άγρια βλάστηση και σιτηρά, σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας.

 
Όπως αναφέρεται, για την κατάσβεσή της εργάστηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, δύο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα του Ταμείου Θήρας, ένα του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαθιάτη και πέντε γεωργικοί ελκυστήρες.
 
Τα αίτια πρόκλησης της διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE