Μπράβο στον Ερμή! Εξέδωσε ανακοίνωση για τους τραυματίες του Απόλλωνα

Μπράβο στον Ερμή! Εξέδωσε ανακοίνωση για τους τραυματίες του Απόλλωνα

Ο Ερμής προχώρησε σήμερα σε μια ανακοίνωση, μέσα από την οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση σε δύο παίκτες του Απόλλωνα που τραυματίστηκαν στον μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου εκφράζει την συμπάθεια του στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων Λεμεσού Βασιλείου και Andrande, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο μεταξύ μας παιχνίδι το περασμένο Σάββατο, αλλά και ταυτόχρονα εύχεται γρήγορη ανάρρωση καθώς και την γρήγορη επιστροφή τους στα αγωνιστικά δρώμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE