ΠΑΦΟΣ: Αναμένονται οι ελληνικές αρχές να παραλάβουν τον 49χρονο που καταζητείτο

ΠΑΦΟΣ: Αναμένονται οι ελληνικές αρχές να παραλάβουν τον 49χρονο που καταζητείτο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου οδηγήθηκε ο 49χρονος εναντίον του  οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές σχετικά με υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας .

Ο 49χρονος συγκατατέθηκε να εκδοθεί στις ελληνικές αρχές για διερεύνηση της υπόθεσης και εντός δέκα ημερών άντρες της ελληνικής αστυνομίας αναμένεται να αφιχθούν για να τον παραλάβουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος εντοπίστηκε σε οικοδομή  στην περιοχή Κισσόνεργας και τέθηκε υπό κράτηση.

Τα αδικήματα διεπράχθησαν στην Ελλάδα  στις 24.11.2008  και 5.1.2018 και συγκεκριμένα στη Δράμα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.