VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Τις τελευταίες ώρες διαρρέει, ότι η διοίκηση του τριφυλλιού, ουσιαστικά θα λέει στην ανακοίνωση της «ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε», ενώ παράλληλα θα ξεκαθαρίζει ότι θα παίζει και τη νέα σεζόν η ομάδα στο ΓΣΠ.
Το ανακοινωθέν της Ομόνοιας, αναμένεται να καταγγέλλει πράγματα και καταστάσεις, για το θέμα αδειοδότησης των Σταδίων.
Με αφορμή και την προχθεσινή απόφαση του ΚΟΑ, ότι αν η Ομόνοια επιθυμεί να παίξει στο παλιό στάδιο της Λευκωσίας, θα πρέπει να ικανοποιήσει κάποιες απαιτήσεις της Αστυνομίας.
Εύλογα μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης διερωτήθηκε, γιατί τόσα χρόνια που έπαιζαν άλλες ομάδες, δεν… εμφανιζόταν η Αστυνομία να θέσει ζητήματα ασφάλειας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




