ΚΥΠΡΟΣ

Σωστός επαγγελματίας ο Μάριος Αντωνιάδης

Σωστός επαγγελματίας ο Μάριος Αντωνιάδης

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει για την σταθερότητα στην απόδοση του και σε κάθε παιχνίδι, δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Μάριος Αντωνιάδης ξεκίνησε βασικός στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του με συνεχόμενα τρεξίματα στο γήπεδο.

Ο Αντωνιάδης μίλησε σήμερα στον Super Sport Fm και κλήθηκε να σχολιάσει τον ανταγωνισμό με τον Ρίισε για την ενδεκάδα. Η απάντηση του, φανερώνει το ήθος αλλά και τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει:

«Είναι θέμα του προπονητή ποιος αγωνίζεται. Εγώ δουλεύω και όποτε μου ζητηθεί, θα είμαι εκεί».

Επιπλέον, ο Μάριος Αντωνιάδης ανέφερε πως περιμένει την κλήση για το ματς με την Εθνική Βελγίου. Τόνισε πως στα επτά χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, πρώτη φορά ο ΑΠΟΕΛ έχει τόσο πλήρες ρόστερ και πως μπορεί να αντεπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις.

Για τον κόσμο, είπε πως τον θέλει δίπλα στην ομάδα, στις καλές και στις κακές.

Στέλιο Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top