Δεύτερος τίτλος για την Ομόνοια

Δεύτερος τίτλος για την Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μετά από αυτή του πρωταθλήματος, πανηγυρίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αφού πριν λίγο επιβλήθηκε με 3-0 του ΘΟΪ στο Περιφερειακό Στάδιο Ανάγιων Δευτεράς.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε τον αγώνα με τους Μαντορίνη, Γρούτας, Μαυρή, Στασή, Μακρυγιώργη, Πίσση, Καϊάφα, Χριστάκη, Κυλίλη, Κυριακίδη και Σπυριδάκη.

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης σκόραρε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας, με τον Νικόλα Κυριακίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Αυτός ήταν και  τελευταίος επίσημος αγώνας μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE