Τον… βολιδοσκόπησαν από Κύπρο – Ποια η επιθυμία του ιδίου και ο «βομβαρδισμός»

Τον… βολιδοσκόπησαν από Κύπρο – Ποια η επιθυμία του ιδίου και ο «βομβαρδισμός»

Η Ομόνοια φέρεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ, ωστόσο στο μυαλό του ποδοσφαιριστή δεν βρίσκεται η κυπριακή ομάδα παρά μόνο η παραμονή του στον Άρη.

Άρης και Λοριάν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του 26χρονου κεντρικού αμυντικού. Η πρόταση των «κίτρινων» περιλαμβάνει την καταβολή ενός ποσού μεταξύ 80-100 χιλιάδων ευρώ και παραχώρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης στους Γάλλους. Σε καθημερινή βάση, ο Ροζ δέχεται… βομβαρδισμό μηνυμάτων από τους φίλους του Άρη στο Instagram, ο ίδιος εμφανίζεται σίγουρος για τη θετική κατάληξη των συζητήσεων, ρωτήθηκε επίσης και για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Ο Ροζ ήταν απόλυτος, τονίζοντας ότι στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η παραμονή του στον Άρη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας

Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.