«Δεν θα πάμε σε συνάντηση με την Ομόνοια για Κορρέια αν…» – Τι απέμεινε για το deal με Χριστοφόρου

«Δεν θα πάμε σε συνάντηση με την Ομόνοια για Κορρέια αν…» – Τι απέμεινε για το deal με Χριστοφόρου

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, μίλησε στον Super Sport Fm για το θέμα Κορρέια, αλλά και για τους Κίνγκσλεϊ και Χριστοφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κορρέια:

«Ο Κορέια είναι ποδοσφαιριστής μας, έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και είναι στα πλάνα του προπονητή.

Η Ομόνοια έστειλε επιστολή με το ενδιαφέρον της και εμείς απαντήσαμε ότι πρέπει να καταθέσουν γραπτή οικονομική πρόταση στη διοίκηση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από πλευράς Ομόνοιας.

Δεν θα πάμε σε συνάντηση αν η διαφορά είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε συζήτηση.

Ο Κορρέια είναι διακοπές και τον ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, ενώ του είπαμε επίσης ότι εμείς θέλουμε να μείνει στην ομάδα μας.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε, είναι ότι είναι ποδοσφαιριστής μας και είναι στα πλάνα του Σάββα Πουρσαιτίδη. Για να υπάρξει διαφοροποίηση της όλης κατάστασης θα πρέπει να έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Για τον Κίνγκσλεϊ:

«Είναι ποδοσφαιριστής μας και υπάρχει το δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά μας. Είναι στη Γερμανία με την οικογένεια του και περιμένουμε να κάνει τις διευθετήσεις που πρέπει να κάνει. Νιώθουμε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα μας, αυτό είναι το αίσθημα που υπάρχει από πλευράς μας».

Για την περίπτωση του Κύπρου Χριστοφόρου:

«Είναι θέμα συντονισμού με τον ΑΠΟΕΛ. Περιμένω τις επόμενες 1-2 μέρες να βρεθούμε, για να τελειώσει η υπόθεση. Τα βρήκαμε με τον ποδοσφαιριστή προφορικά, αλλά εκκρεμεί το «ΟΚ» του ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.