Δεν αλλάζει γράμμα από τη συνέντευξή του ο Παμπορίδης – «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Δεν αλλάζει γράμμα από τη συνέντευξή του ο Παμπορίδης – «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Πιστός στις θέσεις και απόψεις του, όπως τις εξέφρασε στη συνέντευξή που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο της Κυριακής 02/06, ο πρώην υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον τέως υπουργό Υγείας για να λάβει διευκρινιστικές απαντήσεις με τον ίδιο να υποδεικνύει πως όλα όσα θέλησε να δηλώσει αναγράφονται στη συνέντευξη του Φιλελεύθερου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καυστική κριτική Παμπορίδη στην ηγεσία ΔΗΣΥ - «Θα μείνουν οι μέτριοι και όσοι χρειάζονται πλάτες για πρόσβαση στην εξουσία»

Ο κύριος Παμπορίδης, κληθείς να σχολιάσει τη «φημολογία» για πολιτικές του βλέψεις, ο ίδιος τόνισε πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου», παραμένοντας πιστός στη θέση που εξέφρασε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα.

Παράλληλα ο τέως υπουργός Υγείας, κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσον τα «πυρά» του κατά της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, είχαν ως αποδέκτη αποκλειστικά τον Πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον ίδιο να αναφέρει πως εννοούσε την ηγεσία στην ολότητά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE