Δεν αλλάζει γράμμα από τη συνέντευξή του ο Παμπορίδης – «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Δεν αλλάζει γράμμα από τη συνέντευξή του ο Παμπορίδης – «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Πιστός στις θέσεις και απόψεις του, όπως τις εξέφρασε στη συνέντευξή που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο της Κυριακής 02/06, ο πρώην υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον τέως υπουργό Υγείας για να λάβει διευκρινιστικές απαντήσεις με τον ίδιο να υποδεικνύει πως όλα όσα θέλησε να δηλώσει αναγράφονται στη συνέντευξη του Φιλελεύθερου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καυστική κριτική Παμπορίδη στην ηγεσία ΔΗΣΥ - «Θα μείνουν οι μέτριοι και όσοι χρειάζονται πλάτες για πρόσβαση στην εξουσία»

Ο κύριος Παμπορίδης, κληθείς να σχολιάσει τη «φημολογία» για πολιτικές του βλέψεις, ο ίδιος τόνισε πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου», παραμένοντας πιστός στη θέση που εξέφρασε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα.

Παράλληλα ο τέως υπουργός Υγείας, κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσον τα «πυρά» του κατά της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, είχαν ως αποδέκτη αποκλειστικά τον Πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον ίδιο να αναφέρει πως εννοούσε την ηγεσία στην ολότητά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE