ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Θα είναι παρόντες στην έναρξη των προπονήσεων, θα συμπεριληφθούν φυσικά και στην αποστολή για την Αυστρία (21/7).
Μερικά άλλα παιδιά, που έγραψαν μερικές συμμετοχές με την επαγγελματική ομάδα την περασμένη σεζόν, ενημερώθηκαν ότι αν είναι γεμάτο το ρόστερ δεν θα πάνε προετοιμασία εκτός Κύπρου.
Μιλάμε για τους Ντανίλο Σπόλιαριτς, Κωνσταντίνο Παπαμιχαήλ και Γιάννη Βασιλειάδη, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να πάνε να παίξουν δανεικοί σε άλλες ομάδες.
Το ίδιο ισχύει και για τον 21χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Παπαστυλιανού, ο οποίος ήταν τρίτος τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




