Δεν «ΒΛΕΠΕΙ» Κύπρο ο Σιέλης…

Δεν «ΒΛΕΠΕΙ» Κύπρο ο Σιέλης…

Σε κάθε μετεγγραφική περίοδο, το όνομα του Βαλεντίνου Σιέλη, κυκλοφορεί στην πιάτσα, ότι πιθανόν να επιστρέψει για λογαριασμό μεγάλης ομάδας του νησιού. 

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συνεχίζω εδώ στην Κορέα», ήταν η λακωνική τοποθέτηση του 29χρονου διεθνούς σέντερ μπακ.

Πριν δυόμισι χρόνια μετακόμισε στην ομάδα Γκανκγουόν της Κορέας. Αυτή την εποχή, είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα της χώρας, πριν τρεις μέρες ήταν βασικός ο Σιέλης στον αγώνα με την Σουόν, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο μικρότερος αδελφός του, Χρήστος Σιέλης, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες κλείνει στον ΑΠΟΕΛ για τρία χρόνια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το Ιράν υπόσχεται να εκδικηθεί για την κατάληψη εμπορικού πλοίου από τους Αμερικανούς

Το Ιράν υπόσχεται να εκδικηθεί για την κατάληψη εμπορικού πλοίου από τους Αμερικανούς

Το Ιράν προειδοποίησε ότι «θα ανταποδώσει σύντομα» μετά την κατάσχεση ιρανικού φορτηγού πλοίου από τις ΗΠΑ, την οποία είχε ανακοινώσει και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE