Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Protothema.gr ο 41χρονος άνδρας είχε στο παρελθόν ασχοληθεί με την πάλη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της δολοφονίας ήταν δύο.
Οι δολοφόνοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον 41χρονο στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του πυροβολώντας τον με δύο όπλα των 7,65 και των 9 χιλιοστών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις με «ξέπλυμα» χρήματος.
Από τον τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα και το παρελθόν του 41χρονου οι αστυνομικοί ως πρώτο σενάριο εξετάζουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα των ανθρώπων της νύχτας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=4lV7EaKKV4Q
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




